DOBLE CELEBRACIÓ AL C.E. SANTANYÍ

Bernat enseña orgulloso a su hijo y nieto a la cámara
Bernat enseña orgulloso a su hijo y nieto a la cámara

El president del C.E. Santanyí, Bernat Picó, va celebrar anit el seu aniversari acompanyat de directius, cos tècnic i plantilla del primer equip.

Alhora, es celebraven també les sis victòries consecutives aconseguides per l’equip, la qual cosa els ha portat a encapçalar la classificació aquestes dues últimes jornades.

Bernat va obsequiar els seus convidats amb un deliciós sopar consistent en un entrant de meló amb pernil salat, coca de trampó i embotits de la terra, cuixetes de pollastre sense ossos torrades al caliu acompanyades de pa amb oli i de plat dolç xocolata desfeta amb ensaïmada (algun comentari llegirem de les ensaïmades que, per no abusar tant dels greixos, varen ser “virtuals”, però tot s’ha de dir, encara hi va haver gelat per si n’havia quedat algun d’insatisfet).

Per gentilesa de futbolbalear, el president va ser obsequiat amb un pòster de gran format amb una imatge del seu fill i el seu nét amb la indumentària oficial del Santanyí. En Bernat no podia amagar el seu goig per tan original regal.

Val a dir que en Bernat Picó ha dedicat una part molt important dels seus cinquanta-sis anys al club, contribuint a la consecució de nombrosos èxits esportius. Si més no, haurà passat a la història del club per ser el màxim dirigent d’una entitat modesta quan aquesta ha disputat tres lliguetes d’ascens a 2a B. O més de tres, qui sap…. Des d’aquestes línies volem felicitar-lo una vegada més: per molts anys, president…

AMS per futbolbalear

Fotos AMS


Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.