Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. A): Alaro 7 – 0 Constancia

Alaro: Jaume Benitez, Francisco M Guardiola, Gabriel Coll, Josep A Isern, Luca Y Martin, Roger Gotarredona, Damia Sampol y Marti Mascaro.

También jugaron: Diego Lliteras y Xavier Simonet

Constancia: Lautaro Martinez, Manuel Garcia, Santos Mateo, Josep Caimari, Juan Ramon, Abbriel S Huesca, Nahuel Martinez y Pablo Facundo.

También jugaron: Juan Carlos, Ismael Capitan y Xavier Oliver

Goles: 1-0 Damia Sampol (min 2), 2-0 Roger Gotarredona (min 3), 3-0 Damia Sampol (min 6), 4-0 Damia Sampol (min 7), 5-0 Damia Sampol (min 29), 6-0 Damia Sampol (min 39) y 7-0 Diego Lliteras (min 40)

Árbitro: Alejandro Pozuelo Benito.

L´Alaró va conseguir dissabte dematí una victòria clara i abultada davant un conjunt, s´inquer que en cap moment va posar en problemes a nes porter accidental per aquest partit, Jaume, el qual es va aborrir durant tot es partit.

Si es tenía en consideració sa classificació general, ja es poria veure que s´equip visitant era més be fluixet, ja que encara no ha aconseguit cap punt a n´aquest campionat. A pesar de tot l´Alaró va començar molt fort es partit i en tan sols vuit minuts ja havia conseguit batre per quatre vegades sa portería rival, a partir d´aquest moment els alaroners no varen baixar sa guardia però unes vegades per errades propies i d´altres per aturades des porter inquer no varen poder marcar més gols en lo que restava de primer període, ni tampoc en tot es segon, cosa que pareixia imposible ja que atacava molt a sa portería visitant.

A nes tercer quart de partit i a pesar de seguir atacant amb ganes, els alaroners només varen aconseguir un gol més, per mediació de Damià – el qual va conseguir cinc gols a n´aquest partit – i va esser a nes dos primers minuts des darrer període quan l´Alaró va aconseguir els dos darrers gols i va tancar així una victòria que no per esser esperada va produir molta d´alegría a nes petits jugadors alaroners.