Entrega del llibre de la història de l’Atlètic Balears a J.M. Puyal

Joaquim M. Puyal entre Miquel Pou i Lluc Martorell, moment en que li feien entrega del llibre. Foto Jaume Monserrat

Fa unes setmanes amb motiu de l’estada a Mallorca del periodista esportiu de Catalunya Ràdio Joaquim M. Puyal convidat per l’Obra Cultural Balear i diverses penyes del FC Barcelona, la Federació de Penyes junt amb la Fundació Atlètic Balears li va fer entrega del llibre de la història del club en imatges. Per la seva banda, ens va signar al llibre d’honor de la Federació, amb una gran i emotiva dedicatòria.

Cal recordar que l’any 2009 li vam fer entrega d’una camiseta del 50è aniversari de l’Estadi Balear personalitzada amb el seu nom, com igualment, se li va fer arribar un carnet de soci honorífic i l’anterior llibre de la història del nostre club, de l’autor Antoni Salas Fuster.

A les imatges podeu veure a Joaquim M. Puyal entre Miquel Pou i Lluc Martorell, moment en que li feien entrega del llibre. També es pot veure la dedicatòria que el periodista dedicà a la Federació de Penyes i a l’Àrea Social de l’Atlètic Balears (fotos: Jaume Monserrat).

Joaquim M. Puyal i Ortiga, nascut a Barcelona el 1949 és un dels periodistes amb més popularitat i prestigi degut a les més de 2000 retransmissions dels partits del FC Barcelona com igualment als programes que ha realitzat a TVE i a TV3. Igualment té 4 premis Ondas, la Creu de Sant Jordi com altres premis degut a la seva tasca en el mon del periodisme.

Federació Penyes ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.