El Binissalem, a una passa de jugar la final de Copa Federació

DIMECRES A LES 19:00 JUGUEN A BINISSALEM LA TORNADA DE LA SEMIFINAL CONTRA EL TERUEL

Aquest dimecres se juga el partit decisiu. El president del club ha fet una crida als binissalemers perquè omplin el camp vestits de blau. La derrota per la mínima (2-1) dins el camp del Teruel dóna esperances al Binissalem per passar la Semifinal i jugar la Final de la Copa Federació. El Binissalem ja ha eliminat el Mallorca B, el Toledo i el Rayo B.

Jaume Vallés, president del CD Binissalem ha publicat aquest escrit:

EL C.D. BINISSALEM vol agrair a tots els socis, aficionats i simpatitzants el suport rebut en tots els partits disputats a la copa de la Federació Espanyola. En aquests moments estem gaudint dels dies més dolços esportivament parlant de la història del nostre club. Vull recordar-vos que el proper dimecres dia 14 de març a les 19.00 hores rebrem la visita al nostre camp del CD TERUEL. Vos demanam el suport i ànim de tots perquè el nostre camp registri una entrada històrica i un ambient d’aquests que fan afició, i portar al nostre equip en volandes a aquesta final tan desitjada. No serà fàcil però tampoc impossible, ells diuen que TEROL TAMBÉ EXISTEIX, però nosaltres hem de demostrar que BINISSALEM TAMBÉ. Vos esperam a tots. VISCA BINISSALEM I TOTS DE BLAU.

El president JAUME VALLES JAUME

Recordem que en el partit d’anada, dins el camp del Teruel, els visitants perdien per 2-0, i López va aprofitar un rebot per marcar el gol que podria significar guanyar la Semifinal. En el partit de dimecres, el Binissalem se classificaria per la final guanyat per 1-0.

La entrada será gratuita para todos.

RD

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.