Incorporacions i renovacions del CE Santanyí

Xisco Gari

El Santanyí ha fitxat dues joves promeses pel seu projecte per a la temporada 2012-2013. Es tracta de Xisco Garí i Santi Quetglas, ambdós procedents del Sant Francesc de divisió d’honor juvenil. Dos jugadors amb molta projecció que han acabat la seva formació a les ordres de Paco Esteban, la qual cosa garantitza que han treballat a fons. Ambdós joves han tengut ofertes de diferents clubs de tercera divisió i ens omple d’orgull que hagin triat el Santanyí per estrenar-se a la categoria.

En Xisco Garí és un jove format a les categories inferiors del futbol base del Santanyí, on va estar fins que va acabar la seva etapa d’infantil. D’aquí va anar al Manacor i hi va jugar els dos anys de cadet. I ja el seu primer any de juvenil el va fitxar Sant Francesc on ha fet tota la seva etapa de juvenil. La seva posició és de defensa central.

En Santi Quetglas es va formar al Rtvo. La Victoria on va estar fins al seu primer any d’aleví. El segon any d’aleví el va fer amb el Sallista d’Inca, d’allà va anar al Cide on va estar des d’infantil fins al seu segon any de juvenil. Ha acabat la seva etapa formativa a la divisió d’honor juvenil amb el Sant Francesc. La seva posició és mitja punta.

Una altra nova incorporació a l’equip és la d’en Pere Estelrich, un defensa també format al Santanyí on va jugar des de prebenjamí fins que va acabar de juvenil. Va començar la seva etapa d’aficionat al C.E. Alqueria on ha jugat dues temporades a primera regional. Ara estam encantats d’anunciar que en Pere torna a casa per debutar a la tercera divisió.

També s’incorporen a l’equip en Javi Julià i en Toni Segura, procedents de l’equip juvenil de la casa. En Javi va debutar a tercera divisió la temporada passada, quan encara era juvenil, marcant un gol que va representar la victòria de l’equip davant el Platges de Calvià.

En l’apartat de renovacions de moment n’hi ha dues de tancades. La del porter Adrián que la temporada passada va ser el suplent d’en Javi Linares amb qui diu que va aprendre molt a les ordres de n’Andreu Miquel i el míster, Joan Mas. N’Adri va causar una boníssima impressió la temporada passada dins el camp del Mercadal on va defensar de forma brillant la porteria del Santanyí.

I per acabar anunciam també la renovació d’en Tomeu Estelrich, un home de la casa de tota la vida. Es va formar al Santanyí jugant-hi tota la seva etapa de futbol base fins a cadet. El seu primer any de juvenil va fitxar pel Mallorca de divisió d’honor i els dos següents va jugar amb el Sant Francesc, també de divisió d’honor. Acabada l’etapa de juvenil, va tornar al Santanyí per incorporarse a l’equip de 3a on ha jugat totes les seves temporades d’aficionat excepte una que va jugar amb l’equip de 2a regional FB Santanyí. Des de mitjan temporada passada en Tomeu, en estreta col•laboració amb en Xavi Camps i amb la supervisió d’en Joan Adrover desenvolupen les tasques de coordinació del futbol base del Santanyí. El Santanyí vol aprofitar per agrair-los a tots l’excel•lent feina que han fet i fan en aquest sentit.

C.E. SANTANYÍ

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.