La PB Els Tamarells, celebra la Gala 11 Aniversari, aquest divendres día 15 en el Restaurant Binicomprat (Algaida)

Cartell de la Festa

La nostra festa en blau i grana és aquí:

JOSE MARI BAKERO, ESTRELLA EN L’ONZÈ ANIVERSARI

ORIOL CRUZ, ACTOR I HUMORISTA, ENS DIBUIXARÀ EL SOMRIURE

DEEJAY ANDRIU, EL MILLOR DJ AMB FI DE FESTA MUSICAL

El gran capità del Dream Team JOSE MARI BAKERO serà un dels protagonistes estelars de la Gala de l’11è aniversari de la PB Els Tamarells, que la centrarem en recordar la primera Copa d’Europa aconseguida en l’Estadi de Wembley l’any 1992. Juntament amb Bakero, ens acompanyarà un altre ex jugador, probablement el també ex entrenador CARLES REXACH.

La celebració tindrà lloc el divendres dia 15 de novembre a les 20’30 h. en el Restaurant Binicomprat (Algaida). El preu del sopar és de 20 euros pels adults i de 10 euros pels nins (de 5 a 12 anys), i se poden trobar els tiquets a Portocolom (Llibreria Ca Na Massot), Felanitx (Sa Recreativa, Cafè Can Moix, Sa Recreativa, Parc Cafè i Papereria Cóndor), Cas Concos (Es Cassino i Super Cas Ferrer), Campos (Bar Can Vermell), Santanyí (Cafè Cas Mosson), Vilafranca (Bart S’Altell), Porreres (Sa Fonda Cafè) i Manacor (Cafè Can Lliro). Hi haurà regals, sortejos i altres sorpreses.

I una gran fi de festa, amb ORIOL CRUZ, actor i humorista del programa Crackòvia (TV3) i una estona de bona música amb el millor DJ del moment: «DEEJAY ANDRIU».

La Junta Directiva

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.