Diada de Nadal del Futbol Base del CE Constància.

Benjamines del Constancia

El matí del dissabte 27 de desembre el CE Constància ha celebrat una diada amb els jugadors federats més petits de la casa: els Pre-Benjamins i Benjamins.

S’han disputat un partit amistós entre un equip del Constància i el Murense ambdós Pre-Benjamins de primer any; un triangular entre dos equips del Constància i el Sineu, Pre-Benjamins de 2n any; un altre triangular entre tres equips del Constància, Benjamins de 1r any; i un darrer triangular entre tres equips també del Constància, Benjamins de 2n any.

La peculiaritat dels partidets d’avui és que els jugadors del club han estat mesclats fent equips nous amb companys distints als de sempre i per un dia han pogut compartir el seu esport preferit amb altres companys del club de la mateixa edat.

L’objectiu principal de la diada era seguir potenciant la formació dels jugadors, especialment l’esportivitat en el joc i el companyerisme, on el resultat dels partits avui ha estat secundari.

Els jugadors tant de casa com els equips convidats han gaudit força de la diada i han pogut practicar l’esport que més els agrada en aquesta aturada festiva de la competició.

El CE Constància vol agrair als equips visitants del Murense i el Sineu la seva assistència, a l’empresa inquera “Quely” per proporcionar el berenar i a tots els pares i personal del club que han fet possible una jornada com aquesta.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.