El 1er. Campus d’estiu de l’Athlètic Huialfàs va cloncloure

Aquest pasat divendres va concloure el 1r Campus d’estiu de l’Athlètic Huialfàs.

Podem dir que ha estat tot un èxit perquè a les dues setmanes programades, n’hem hagut d’afegir una 3a.

Els nins i nines han disfrutat amb les activitats programades en 3 sessions dins cada dia:

Una primera sessió de futbol al camp de gespa artificial, treballant conceptes i detalls que al llarg de la temporada passen desapercebuts, juntament amb un treball de millora individual que els propis nins i nines havien triat quan varen fer la inscripció.

Una segona sessió realitzada al pavelló cobert on s’ha treballat aspectes coordinatius generals i activitats més lúdiques.

Per acabar el dia, la tercera sessió aquàtica a la piscina municipal on els nins i nines s’han pogut recuperar dels esforços de les altres dues sessions, aquí si, d’una forma totalment lúdica.

Per acabar el dia i no menys important, hem introduit aspectes d’higiene personal com ara dutxar-se cada dia, ordenar la roba, preparar-se la motxilla ells mateixos de forma autònoma que els ajudaran molt en el dia a dia a ca seva.

Volem agrair la inestimable col·laboració de l’Ajuntament de sa Pobla per la cessió de les instal·lacions, per la coordinació d’espais amb els seus tècnics municipals i, sobretot, perquè amb la saturació d’espais d’alguna setmana, ens va proporcionar la gran experiència pels nostres nins i nines d’entrenar dins el buc insignia del poliesportiu municipal com és el camp de gespa natural.

Hem rebut la visita d’un tècnic com és en Llorenç March actualment exercint al Shabab Al Ahli Dubai FC Academy amb molta experiència internacional i la de jugadors amb moltíssima projecció com és Ortega de l’At Baleares un jugador que donarà que xerrar i com no, d’un jugador pobler que acaba de fitxar que ni més ni manco que pel Mallorca b, xerram d’en Pere Amer jugador adn sa Pobla i que duu una carrera esportiva espectacular. Moltes gràcies perque varen fer embogir als nins i nines amb la seva presència.

Agrair des del Club la impresionant tasca del què pensam ha estat un cos tècnic de luxe tant pel director Miguel Aguado, entrenador amb una gran proyecció demostrant que és un professional amb la gran temporada realitzada amb un equip molt jove i amb moltes dificultats per entrenar com ha estat el Santanyí, així com dels monitors Marc Comes i Lluís Novo que han aprés nous coneixements i formes d’entrenar, corregir i motivar que de ben segur la propera temporada aplicaran en els seus entrenaments.

Esteim molts contents d’aquesta primera experiència i tot just acabar, ja pensam en com millorar la del proper estiu.
Moltes gràcies i bon estiu!

Redacción

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.