Federació de Penyes de l´Atletic Balears: Nou president

La Federació de Penyes tiene un nuevo presidente

El passat 28 de juliol de 2011 es van realitzar les eleccions a president de la Federació de Penyes de l’Atlètic Balears, ja que l’anterior president Manel Garcia va decidir deixar el seu càrrec per motius personals. Les penyes varen elegir que el nou president sigui Miquel Pou Vicens, que ha estat el màxim representant de l’Àrea Social de l’Atlètic Balears els darrers anys.

D’aquesta manera, amb l’elecció de Miquel Pou i la confirmació dels altres càrrecs de la junta directiva de la federació, es vol donar un nou impuls a aquest ens que només compte pràcticament amb un any d’existència.

La Federació es va crear única i exclusivament per donar suport i ajudar a l’Atlètic Balears, i per ser el vincle entre l’afició i el club. Actualment, formen part de la federació les penyes següents: Revolta blanc-i-blava, Mecànic 1904, Puñito i Ferreret. La Federació està oberta a que qualsevol altre penya s’hi vulgui incorporar com igualment, si algun soci vol informació de qualsevol penya només s’ha d’adreçar a la federació i l’informarem de tot el que necessiti.

En aquesta nova temporada que iniciam volem donar màxim suport a l’afició, ja que un club sense afició no té cap sentit. Per tant, volem ser la veu de l’afició dins de l’Atlètic Balears, i ens preocuparem entre altres coses pels preus dels carnets d’abonat i altres assumptes que puguin interessar a l’afició. Igualment, organitzarem juntament amb les penyes, diversos desplaçaments tant als partits a Mallorca (Manacor i Mallorca B) com a la resta de camps (Hospitalet, Badalona, Sant Andreu i algun altre).

Ja hem dit que un club sense afició no té cap sentit i més amb l’extraordinari projecte que durant els darrers mesos i sobretot les darreres setmanes, anam coneixent. Avui, a pocs dies de l’inici de la campanya de socis, volem recordar al club que tengui una especial sensibilitat amb els futurs socis o abonats de l’Atlètic Balears. Es cert, que el club moltes vegades ha tengut aquesta sensibilitat, però cal que abans de fixar els preus es recordi el temps de crisi que tots estam patint, que el 22% de la societat està en atur, i que d’aquests, els 43% són menors de 25 anys. Donades aquestes xifres, només volem que es tenguin en compte, ja que es molt important, que aquesta temporada amb el gran projecte que s’està gestant, que a l’estadi balear hi hagi cada diumenge una gran entrada. Segurament l’èxit esportiu dependrà també del suport de l’afició.

Ja per acabar, volem recordar que la Federació existeix únicament per ajudar l’Atlètic Balears, com igualment, a la Fundació i l’associació de copropietaris de l’Estadi Balear, Procampo. Creim que una vegada més, tots hem d’anar de la ma, per aconseguir els més grans èxits esportius, i podeu veure l’Atlètic Balears, com més a dalt millor.

Dit això, no podem despedir-nos sense reconèixer i agrair la gran feina feta pel president de l’Atlètic Balears, Fernando Crespí i tota la seva junta, com igualment per Tolo Cursach i Francisco “Chicho” Soler, ja que sense ells no podríem aspirar a aquestes fites d’anar a Segona divisió A. Igualment a tots els col•laboradors i voluntaris que cada dia fan feina a l’Estadi Balears, i tots aquests balearicos que estimam l’Atlètic Balears, i que d’una manera o d’un altre volem continuar creixent i ser un club estimat i respectat per tothom.

Volem continuar creixent en tots els àmbits i tenir un Atlètic Balears cada dia més gran. Volem créixer socialment i per això de la importància de la Federació de Penyes, o qualsevol soci o aficionat es pugui adreçar per tenir la informació de les penyes del club. Qualsevol persona serà benvinguda a la Federació de penyes.

Per tal de comunicar-se amb la Federació de Penyes de l’Atlètic Balears o prt obtenir més informació, podeu contactar:

– http://fpatb.blogspot.com/ Blog de la Federació de Penyes

– E-mail: atb1942@gmail.com

Per un Atlètic Balears gran i fort. Visca l’Atlètic!!

Miquel Pou per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.