Crónica Juveniles 2ª Reg. (Gr. A): Valldemossa Atº 2 – 8 Santa Ponsa

Valldemossa Atº: Pedro De España, Abel Lobo, Jaime Morey, Jaime Carbonell, Francisco Javier Macias, Ismael Zaidani, Julen Estaras, Narek Davtyan, Pau Llabres, Bernat Torres y Jefersson J Obando.

Sustituciones: Juanjo Del por Abel Lobo (min.28), Ronny Josue por Pau Llabres (min.45) y Kirill Jigoulev por Pedro De España (min.51)

Santa Ponsa: Kevin Serra, Mariano I Ruiz, Ivan Rodriguez, Josep Alvarez, Eduardo Muñoz, Alfonso Ramirez, Pau Capo, Juan Pablo, Peter J Ledwidge, Antonio Borras y Guillermo Samblas.

Sustituciones: Joshua Dearing por Josep Alvarez (min.45) y Adrian Fuentes por Ivan Rodriguez (min.61)

Goles: 0-1 Antonio Borras (min 5), 0-2 Pau Capo (min 12), 0-3 Antonio Borras (min 15), 0-4 Mariano I (min 22), 1-4 Narek Davtyan (min 36), 1-5 Antonio Borras (min 45), 1-6 Antonio Borras (min 47), 1-7 Pau Capo (min 50), 2-7 Francisco Javier Macias Ruiz (min 62) y 2-8 Pau Capo (min 64)

Árbitro: Mateo Busquets Ferrer.

Tarjetas: Jaime Morey (amarilla, min 49), Jefersson J Obando (amarilla, min 51), Francisco Javier (amarilla, min 66) y Bernat Torres (amarilla, min 80) para el Valldemossa Atº. Peter J Ledwidge (amarilla, min 25) y Eduardo Muñoz (amarilla, min 63) para el Santa Ponsa.

Matí molt dolent en el municipal de Valldemossa, on per circumstàncies i capritxos del calendari, ha fet que els Clubs Valldemossa Atco. I Santa Ponsa dirimissin el segon dels duels aquest cap de setmana, si ahir els vermells del cadet vencien en el feu de la ciutat costanera, avui el resultat ha estat al revés, el seu germans majors, els juvenils han propiciat una autèntica pallissa als del nostre poble.

A les ordres del jove col•legiat Sr. MATEO BUSQUETS FERRER, bona actuació la seva, en l’estil del primerdivisionari Sr. La Hoz, sense tallar molt el joc, però potser amb una mica de permissivitat en algunes entrades de l’equip local mereixedores d’alguna amonestació que no ha fet, ha començat al partit amb vent a favor dels visitants, vent que han sabut aprofitar molt bé ja que en el minut 22 ja s’havien col•locat per davant en el marcador per un contundent 0-4, fruit d’un equip que encara que recolzant-se en l’avantatge del vent a favor i algun que un altre regal per part del portera boja, no ha tingut el seu millor dia avui, se li veia molt superior a l’equip de casa, un equip que se li veia molt millor posicionat en el terreny de joc i sabent el que havien de fer en tot moment, fruit d’això és el que ha portat a obtenir aquest resultat tan engruixat i en tan poc espai de temps, però aquesta superioritat ha fet que es prenguessin uns moments de respir relaxant-se, encara en contra del que se’ls cridava des de la banqueta, perquè no perdessin la concentració, cosa que no ha succeït i en el minut 26 el jugador local Narek Davitan, un dels golejadors dels valldemossins ha aconseguit rematar a plaure lliure de marcatge, després d’una fallada d’un dels defenses visitants, aconseguint un gol en el qual gens ha pogut fer el porter visitant, fent que pugés el primer tant local al marcador, miratge pur i dur ja que l’equip verd, ha tornat a engegar-se i en els minuts 36 i 45 aconseguia dos nous punts per retirar-se tranquils als vestuaris a prendre’s un respir i poder retornar el partit després del descans.

Ha començat el segon temps amb la mateixa tònica que ha acabat el primer, això sí, amb canvis efectuats per tots dos entrenadors, buscant un protegir el resultat i l’altre intentant escurçar distàncies, però el fruit ho han obtingut una altra vegada els visitants, ja que en un ràpid contraatac i amb sol dos minuts de joc s’aconseguia un nou gol visitant, però la cosa no acabava aquí i tres minuts després una vegada més martellejaven la meta local, deixant el resultat del partit liquidat ja que no es veia cap reacció local ni s’intuïa que poguessin inquietar ni modificar el signe del partit, no obstant això en el minut 62 es comet una falta uns metres més enllà de la divisòria del camp i el jugador de casa Macias la llançava magistralment i ajudat pel vent la colava per tota l’esquadra d’un avançat porter visitant que solament va poder mirar com s’introduïa la pilota en les seves malles, però això no ha estat tot ja que uns 10 minuts més tard els visitants copejaven una altra vegada per mitjà de la seva punta Borrás el qual aconseguia el quart gol del seu matí golejador deixant el marcador en el qual seria el resultat definitiu de 2-8, resultat engruixat però curt vist com s’ha desenvolupat l´encontre

El Santa Ponsa creiem que és un equip que podria estar molt més a dalt en aquesta taula classificatòria, doncs pel demostrat avui, ha estat el millor equip que ha visitat el Municipal de Valldemossa.