El CD Manacor convoca elecciones a Presidente

El CD Manacor convoca elecciones a presidente

La Junta Gestora informa que s’ha convocat assemblea general extraordinària per dur a terme l’elecció de president del CD Manacor, pel proper divendres dia 6 de juny de 2014 a les oficines de Na Capellera. Amb un únic punt a l’ordre del día, la primera convocatoria serà a les 16.30 hores i la segona a les 17.30 hores. La Comissió electoral està formada per Antoni X.Frau, Victor Meca i Toni Muntaner. El plaç per presentar les candidatures és fins día 3 de juny.

Després de molts anys,el socis podran elegir el president i el seu equip directiu per treballar els propers quatre anys. El CD Manacor és una entitat estimada i reconeguda al món del futbol i amb gran història a la ciutat i a les illes que està conformada en aquests moments per uns 300 socis i més de 450 membres de categories des de l’escoleta fins a Tercera Divisió.A la temporada 2013/2014 hauran competit un total de 25 equips federats.

Des de que va entrar la Junta Gestora s’ha anat fent feina perque el socis del Club puguin expresar-se davant les urnes i matenir la màxima transperència.

La Junta Gestora

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.